Algemeen

Jeugd Vakantie Spelen Westerhaar 2019

WESTERHAAR - Geheel volgens traditie zijn ook dit jaar, voor de 49e keer, de Jeugd Vakantie Spelen in Westerhaar voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. In de laatste week van de zomervakantie [19 tot en met 23 augustus] is er weer een gevarieerd programma voor de jeugd. Zo is er een bingo, een sportmorgen in De Klaampe, een viswedstrijd aan de Sluiskade N.Z. en op woensdag is het meest populaire onderdeel van deze week: Het Houtdorp.

Op donderdag krijgt het houtdorp een vervolg en kan men de hele dag verder bouwen aan de zelfgemaakte hutten. In de avonduren staat er een playbackshow op het programma. Van donderdag op vrijdag mogen de kinderen overnachten in hun hut. Vrijdagmorgen na het ontbijt kunnen de kinderen tussen 7.30 uur en 8.30 uur weer worden opgehaald door de ouders.

 

Ook voor de allerkleinsten [3 tot en met 5 jaar] is er een programma. Het gaat om de dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen. Inschrijven kan op 19 augustus vanaf 10.00 uur in ‘Ons Domein’. Voor het gehele programma en de aanvangstijden kunt u kijken op de website: www.jvsw.nl.