Algemeen

Introductietocht voor racefiets en mountainbike

VROOMSHOOP - WTC Vroomshoop geeft met de ‘Introductietocht voor racefiets en mountainbike’ een extra accent aan de opening van het wegseizoen op zaterdag 6 april om 9.00 uur op sportpark De Bosrand.

Met een zeer geslaagde Bonensoeptocht op 3 maart en een goed bezochte TEP avond bij hoofdsponsor Luvro op 8 maart, is het wielerseizoen voor WTC Vroomshoop inmiddels geopend. WTC-ers gaan vanaf dinsdag 2 april weer fietsen, ’s avonds vanaf 18.45 uur, in verschillende snelheidsgroepen. Onder het motto: ‘Samen uit, samen thuis’, ziet u de mannen en vrouwen weer door de omgeving fietsen. In deze startmaand zijn de afstanden eerst niet te lang, dan kan de conditie al fietsend worden opgebouwd, zodat er vanaf mei (starttijd 19.00 uur) langere tochten verreden kunnen worden. Bij voldoende deelname vertrekken er drie groepen: 28 km/u, 30 km/u en 32 km/u plus. Ook wordt er op maandag- en donderdagmiddag gefietst, meestal in twee groepen. Een toergroep en een 28/30 km/u groep.

De introductietocht start om 9.00 uur bij de Sportlust-kantine op het sportpark De Bosrand te Vroomshoop. De clubleden worden verzocht om tijdens deze introductiedag, die gecombineerd wordt met een clubtoertocht, een introducé mee te nemen. Neem een bekende, een familielid, een kennis, buurman, of collega mee en kom op 6 april. Men zegt: “Het doel is om nieuwe leden mee te laten genieten van de fietssport en sfeer te laten proeven bij onze club. We weten allemaal hoe leuk het is om gezamenlijk te fietsen bij de fietsclub WTC Vroomshoop en willen dat graag uitdragen.”

En verder: “Neem ook sporters mee die wil meefietsen en trainen voor de triatlon in Vroomshoop. Wij zullen informatie geven over de fietsclub en ook over de voordelen van een lidmaatschap bij de fietsclub, en over het lidmaatschap van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Na een korte introductie wordt er natuurlijk gezamenlijk gefietst op de racefiets of mountainbike. Kom ook als je niet uitgenodigd bent door een clublid, je bent van harte welkom.”

 

Voor informatie over WTC-Vroomshoop mail; info@wtcvroomshoop.nl, of kijk op de website www.wtcvroomshoop.nl. Belangstellenden kunnen ook altijd op de trainingsavonden vrijblijvend enkele keren meefietsen. De vertrektijden zijn op de website te vinden.