Algemeen

TWENTERAND - Vier dagen fietsen in en rond Twenterand. Van 25 tot en met 28 juni is de Twenterand fietsvierdaagse.

Inschrijving Twenterand fietsvierdaagse 2019 geopend

Samen met de Wieler Tourclub Vroomshoop, een aantal vrijwilligers dat zich belangeloos inzet en een aantal recreatieondernemers organiseert Twenterand Tourist Info wederom de Twenterand fietsvierdaagse.

Net als vorig jaar kunnen de fietsers kiezen tussen een route van 40 of 60 kilometer. Men zegt: “Onze routespecialist Jan Kelder heeft weer vier prachtige routes uitgezet, die bewegwijzerd worden door een team van de WTC. De routes komen voor de deelnemers ook via een route-app voor mobiele telefoon beschikbaar. Download alvast de gratis ‘Onroute’ app en ontvang tijdens de fietsvierdaagse per dag de fietsroute op je telefoon.”

Elke dag wordt er gestart in één van de kernen van Twenterand. Op dinsdag 25 juni is de aftrap in Westerhaar, net als vorig jaar bij De Johanneshoeve, woensdag in Vroomshoop bij Viny’s Snacks & Diner / Café Kremer, op donderdag is men te gast bij De Leemansmolen in Vriezenveen en de laatste dag is de start en finish op De Brink in Den Ham. Er kan gestart worden tussen 9.30 uur en 12.00 uur.

Onderweg is er voldoende gelegenheid om een kopje koffie met iets lekkers te nuttigen, een museum of andere leuke bezienswaardigheid te bezoeken of gewoon even te genieten van een bijzonder uitzicht.

Een aantal (verblijfs) recreatieondernemers in Twenterand heeft leuke aanbiedingen en arrangementen klaarliggen, zodat ook overnachten in Twenterand een plezierige ontdekking wordt. Voorinschrijven voor alle vier dagen kan tot en met 18 juni via: www.twenterandfiets4daagse.nl. Niet alle vier dagen tijd? Eén of meerdere dagen fietsen kan natuurlijk ook! Je kunt je dan gewoon bij de start melden.