Algemeen

Informatieavond Skeelerclub Twenterand

VRIEZENVEEN - Skeelerclub Twenterand, onderdeel van Skeeler- & Wielerclub Twenterand, organiseert op maandag 18 maart een informatieavond voor kinderen, dames die willen werken aan conditie en figuur, en mannen die in beweging willen komen! De informatieavond is in het clubgebouw bij de vernieuwde skeelerbaan aan de Geesterenseweg 11 in Vriezenveen en begint om stipt 19.00 uur.

 

Jeugd

 

De avond begint met aandacht voor het jeugdprogramma: schoolskaten inclusief de bijbehorende kampioenschappen, het reguliere skeelerprogramma op dinsdag- en donderdagavond, de jeugdwedstrijden, een heus skatediploma en het skeeler-jeugdweekend!

 

Volwassenen

 

Voor de dames en heren van alle leeftijden is aandacht voor beweging in het algemeen. De skeelerclub richt zich vooral op de recreatieve sporter. Er zijn nogal wat mensen die er vanaf hun 35e achter komen dat ze wel wat meer beweging kunnen gebruiken. Te zwaar, diverse lichamelijke klachten en een belabberde conditie. Vaak wordt dan gekozen voor een relatief laagdrempelige sport. Niks mis mee, maar vaak zie je dat mensen na enige tijd ook weer afhaken. Blessures, geen tijd of “Ik vind het toch niet leuk” zijn de meest voorkomende geluiden en met de nodige frustratie valt men weer terug in het oude patroon.

 

Voor dat alles is er een oplossing: kies wat je echt leuk vindt! Skeeleren kan een prima opstap zijn naar een betere conditie en dat begint met een beginnerscursus. Met deze cursus krijg je nog meer zelfvertrouwen op de wieltjes en zal je zien dat je enorme vorderingen kunt maken. Voor informatie over materiaalkeuze is op de informatieavond een stand met skeelermateriaal.

 

Programma

 

Tijdens de avond wordt ook stil gestaan bij het programma voor de meer geoefende skeeleraars, zoals het trainingsprogramma, de eigen toertocht, de toertochten bij andere clubs, 24KiKa en andere leuke evenementen in de regio en het land.