Algemeen

Gert-Jan Sanderman deze week voor het laatst in de winkel

VROOMSHOOP – Gert-Jan Sanderman is deze week voor het laatst te vinden in de winkel van EETidee Sanderman aan de Passage 7-9 in Vroomshoop. Deze week is hij er elke dag nog, van dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag 30 maart van 8.00 uur tot 17.00 uur is de laatste mogelijkheid om afscheid van Gert-Jan Sanderman te nemen. Vanaf volgende week neemt Maarten Sanderman de leiding bij EETidee Sanderman over van zijn vader.

Goede tijd

Gert-Jan Sanderman zegt over zijn vertrek: “Het is een goede tijd om te gaan. Maarten is er klaar voor om het over te nemen. Bovendien is het goed voor de zaak dat Maarten het op zijn eigen manier kan doen.” Overigens zullen dit geen rigoureuze veranderingen zijn. Maarten Sanderman zegt hierover: “Hoogstens veranderingen omdat de klant daar om vraagt, want eigenlijk kon ik mijn ei altijd al wel kwijt.”

Nieuw gezicht

Overigens is er al een nieuw gezicht in de winkel van EETidee Sanderman. Maureen Wouters is in het vervolg dagelijks in de winkel te vinden. Maureen Wouters is voor de klanten die op zaterdag kwamen bovendien geen onbekende, maar nu is ze elke dag aanwezig.

35 jaar

Na een kleine 35 jaar neemt Gert-Jan Sanderman dus afscheid van EETidee Sanderman. Hij zegt: “Het contact met de vele vaste klanten zal ik wel missen. Dat contact was soms namelijk veel meer dan een zakelijke relatie. Met veel klanten maakte ik een vaak een praatje, omdat mensen graag hun verhaal kwijt wilden.” Wel krijgt Gert-Jan Sanderman naar eigen zeggen veel meer vrije tijd. Hij zegt: “Ik ga 40 uur in de week fulltime aan de slag bij de nieuwe Hanos in Hengelo. Dat houdt in dat ik veel minder ga werken dan nu met een eigen zaak. Bovendien krijg ik jaarlijks 25 vrije dagen. Dat heb ik nog nooit gehad. In de afgelopen 35 jaar had ik nooit meer dan twee weken per jaar vakantie.”

Vrije tijd

Overigens gaat Gert-Jan Sanderman zijn vrije tijd goed besteden. Hij laat weten: “Ik ga misschien vrijwilligerswerk doen, of wellicht een studie volgen. Maar bovenal ga ik meer tijd besteden aan mijn vrouw Annet en onze vijf kleinkinderen. Zo zie ik er naar uit om fietstochten te gaan maken met Annet.”

Goed doel

Iedereen die deze week afscheid komt nemen van Gert-Jan Sanderman kan doneren aan het goede doel. Gert-Jan Sanderman zegt tot besluit: “Hennie Geerts werkt hier al 35 jaar. De kleinzoon van Hennie Geerts lijdt aan een zeldzame aandoening. Ik zou het dan ook erg waarderen wanneer mensen in de winkel doneren aan ‘stichting aMEESing’. Doneren via: NL93 RABO 0335 3905 28 kan ook. Wie meer informatie wil kan kijken op: www.ameesing.nu