Algemeen

Forest Hill Festival voorverkoop in winkels gestart

VROOMSHOOP - Zaterdagavond 22 juni 2019 is de vijfde editie van het Forest Hill Festival in Vroomshoop. In deze jubileumeditie wordt extra groot uitgepakt met bekende en spectaculaire acts en een extra feesttent. Daardoor zijn er drie podia op het festivalterrein. Ook dit jaar is de ijsbaan (Hammerweg 75) de locatie voor het festival.

De wereldberoemde DJ Ran-D sluit de Mainstage af, nadat onder andere Atmozfears en internationale ’90 DJ Sash (met de wereldhit “Ecuador”) de feeststemming hebben vergroot. Op de Rockstage gaan vele rockbands tekeer, waaronder Status Quotes en een door Jan Knapper verzamelde rockband met het beste uit de regio. In de Forest Chill Tent treden onder andere Zwarte Jannes en Altijd Larstig & Rob Gas’drop op.

 

Dit jaar kan het regionale festival voor jong en oud opnieuw rekenen op de onmisbare steun vanuit het Cogas Cultuurfonds. Ook lokale ondernemers scharen zich in toenemende mate achter dit Vroomshoopse festival door zich aan te melden als sponsor of mee te doen aan de podiumveiling.

 

Een kaartje voor het festival kost 20 euro. Via: www.foresthillfestival.nl zijn kaarten verkrijgbaar. Vanaf nu zijn de kaarten ook te koop op de volgende voorverkoopadressen:

 

Vroomshoop

Dennis Fashion (DNNS), Hammerstraat 2b.

Phone House, Julianaplein 13.

 

Daarlerveen

Gasterij ’t Trefpunt, Gerhard Nijlandstraat 2a.

 

Den Ham

The Read Shop, Brink 5.