Algemeen

Feestweek Vroomshoop 2022 fantastisch verlopen met maar liefst 10.000 bezoekers

VROOMSHOOP – De feestweek in Vroomshoop is afgelopen week vlekkeloos verlopen. Zo meldt de organisatie die in handen is van Oranjevereniging Vroomshoop. Het programma was verdeeld over twee weekenden en een aantal tussenliggende dagen, samen goed voor 10.000 bezoekers. “Dat is een recordaantal bezoekers, daar zijn we ontzettend blij mee. Maar waar we vooral enorm trots op zijn, is dat het allemaal vlekkeloos is verlopen. Vroomshoop mag trots zijn.”

 

Het feestprogramma liep van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 september. De Hollandse Avond vormde de aftrap met optredens van Jannes, Henk Wijngaard, Stef Ekkel en DJ Geert in een stijf uitverkochte feesttent. Een dag later genoten bijna 2.000 bezoekers van de tweede editie van Beer & Grill, waarbij de Formule 1 race van Zandvoort op grote schermen te zien was, het plein vol stond met foodtrucks en binnen in de tent regionale bierbouwers hun speciaalbieren aan de man brachten. Deze dag werd afgesloten met een optreden van Rock Bottom.

Met de opening van de kermis en de vijfde editie van de ladiesnight, werd het programma op de woensdag weer hervat. Gevolgd door een bustocht voor senioren met aansluitend een seniorenmiddag en een familiebingo op de donderdag. De feestweek werd afgesloten met twee muziekavonden. Met op de vrijdag vier dj’s: Poar Neem’n, Altijd Larstig & Rob Gas D’r op, DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert. Het sluitstuk was afgelopen zaterdag met wederom een uitverkochte feesttent. De liveband The Rousers zette de feesttent op z’n kop en tussendoor trad Immer Hansi op. Mart Hoogkamer sloot de feestweek op grandioze wijze af en kreeg het publiek en andersom volledig naar z’n hand. “Wij hadden ons geen mooiere feestweek kunnen en mogen wensen.”