Algemeen

Feest! Heropening Pearle Opticiens Vroomshoop

VROOMSHOOP – Op zaterdag 14 mei heeft Pearle Opticiens Vroomshoop feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel!

Supertrots

"De verbouwde winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Vroomshoop deze mooie Pearle winkel hebben" vertelt Han Adam, eigenaar van deze vestiging. Han: "De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!"

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw, Han en Desiree Adam zijn al 20 jaar een begrip in Vroomshoop en alles draait om goede service en deskundig advies. Han: “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.”

Actie: 20 jaar Pearle met Han en Desiree, 20 dagen het montuur voor 20 euro!

Kom langs bij Pearle Vroomshoop en profiteer van de feestelijke montuuractie waarbij je 20 dagen het montuur van de bril voor 20 euro ontvangt! De actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Vroomshoop van 14 mei t/m 2 juni 2022 in combinatie met glaspakket Goud of hoger. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. Je kunt ook zonder afspraak langskomen in de vernieuwde winkel aan Hammerstraat 12 te Vroomshoop. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.