Algemeen

Duofiets voor bewoners Het Liefferdinck

DEN HAM - Op donderdag 18 juli gaat een grote wens voor bewoners en medewerkers van Het Liefferdinck, de woonzorglocatie van ZorgAccent, in Den Ham in vervulling. Die dag ontvangen zij uit handen van het bestuur van ‘Stichting Vrienden van Het Liefferdinck’ de felbegeerde duofiets.

Medewerkers van Het Liefferdinck hoorden regelmatig dat hun de bewoners zo graag eens, net zoals vroeger, een fietstochtje zouden willen maken. Lekker buiten, zon op je gezicht en de wind door je haren. Om dat te kunnen realiseren dienden medewerkers een verzoek voor de aanschaf van een duofiets in bij ‘Stichting Vrienden van Het Liefferdinck’. Na uitvoerig overleg met de zorgteams, besloot de stichting het verzoek te honoreren. Medewerkers en bewoners zijn hier uiteraard erg blij mee. Rijwielhandel Waanders uit Den Ham zorgt ervoor dat de duofiets rijklaar wordt afgeleverd. Op donderdag 18 juli om 10.30 uur zal het bestuur van de stichting de duofiets, onder het genot van een kop koffie en een traktatie, aanbieden aan de bewoners. Dit gebeurt in de ontmoetingsruimte van woonzorglocatie Het Liefferdinck in Den Ham.

 

Stichting Vrienden van Het Liefferdinck

 

Stichting Vrienden van Het Liefferdinck stelt zich ten doel de onderlinge contacten van bewoners te bevorderen om te voorkomen dat mensen in een isolement raken. Daarnaast wil de stichting een bijdrage leveren aan een goed en plezierig woon- en leefklimaat binnen de woonzorglocatie. Dankzij de giften die ‘Stichting Vrienden van Het Liefferdinck’ ontvangt, hebben de bewoners een leuker leven. Het bestuur van deze stichting bestaat uit vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de bewoners.