Algemeen

De Loupe speelt: ‘Krom en Scheef’

DEN HAM - De leden van toneelvereniging De Loupe zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen om hun nieuwe stuk: ‘Krom en Scheef’ op de planken te brengen. Onder leiding van regisseur Lex Berends maken ze heel wat moois van dit stuk van Hans Schimmel. Het gaat een mooie voorstelling worden, waar volop om kan worden gelachen!

Het stuk gaat over een boekhouder, Job Klein, die zowel in zijn werk als privé bijzonder precies en netjes is. Zijn buurvrouw en huisbaas heeft echter besloten om zijn woning grondig te laten renoveren, maar de bedrijven die ze daarvoor in de arm neemt blijken niet de allerbeste. Bovendien heeft de zus van Job een ‘onaangename verrassing’ voor hem, en wil zijn vriend Jan zijn saaie leven omgooien. Dit alles resulteert natuurlijk in chaos en hilarische situaties.

Kortom, toneelvereniging De Loupe staat weer garant voor een avondje lachen. U bent van harte welkom in gebouw De Rank, Brinkstraat 6 in Den Ham op zaterdag 30 maart, vrijdag 5 april of zaterdag 6 april. Aanvang is alle avonden om 19.45 uur en kaarten zijn aan de zaal te koop voor 5 euro per stuk. Tevens zal er een verloting worden gehouden.