Algemeen

Coop Vriezenveen en De Sportfabriek gaan samenwerken

VRIEZENVEEN – Coop Vriezenveen en sportschool De Sportfabriek uit Vriezenveen gaan samen voor gezonde voeding. Bovendien steunen beide bedrijven samen rolstoeltennisser Patrick Elzinga uit Westerhaar om de absolute top te halen.

Arjon Sportel, Patrick Elzinga en Tom Hallink
Arjon Sportel, Patrick Elzinga en Tom Hallink

De samenwerking bestaat er uit dat leden alle producten die deel uitmaken van het voedingsadvies dat De Sportfabriek hen geeft terug kunnen vinden op een speciale display in de Coop Vriezenveen. Daardoor heeft men alle producten uit het voedingsadvies overzichtelijk bij elkaar.

Arjon Sportel van Coop Vriezenveen en Tom Hallink van De Sportfabriek zijn allebei razend enthousiast over de samenwerking tussen beide bedrijven. Een samenwerking waarbij gezonde voeding, bewegen en maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staan. Arjon Sportel zegt: “Januari is natuurlijk de maand bij uitstek om te beginnen met gezonde acties. En het is ook nog eens lekker en dichtbij. Bovendien doen we graag wat voor de klanten terug.”

Tom Hallink van De Sportfabriek vult aan: “We willen het de mensen makkelijker maken. We krijgen nogal wat vragen over gezonde voeding en geven onze leden veelal wekelijks advies. Om het hen makkelijker te maken is er nu de display in de Coop in Vriezenveen.”

Sponsoring Patrick Elzinga

Naast bovengenoemde samenwerking sponsoren Coop Vriezenveen en De Sportfabriek ook nog eens samen rolstoeltennisser Patrick Elzinga uit Westerhaar. Zo zorgt De Sportfabriek voor de trainingen en Coop Vriezenveen neemt de voeding van genoemde sporter voor haar rekening. Dit alles om Patrick Elzinga te helpen de absolute top te bereiken. Momenteel speelt de rolstoeltennisser in de top 5 van Nederland en voor het halen van de absolute top kan dit kleine zetje in de vorm van sponsoring door beide bedrijven dus net genoeg zijn!