Algemeen

Coop Vriezenveen bakt pannenkoeken voor ouderen

VRIEZENVEEN - Vrijdag 22 maart was het Nationale Pannenkoekdag. Coop Vriezenveen sloot zich aan bij dit initiatief van Koopmans en Tefal. “We bakken samen met schoolkinderen pannenkoeken voor ouderen in verzorgingstehuis de Vriezenhof. Want: samen maak je ’t verschil!” zo klonk het.

Maar liefst 1 op de 4 ouderen voelt zich eenzaam. Met Nationale Pannenkoekdag geven Koopmans en Tefal ouderen uit de buurt die zelfstandig of in een verzorgingshuis wonen, een beetje extra aandacht. Een mooi initiatief waar Coop Vriezenveen graag een steentje aan bijdraagt. Op vrijdag 22 maart gingen medewerkers met een aantal leerlingen van de St. Antoniusschool daarom pannenkoeken bakken bij verzorgingshuis Vriezenhof.

 

Arjon Sportel, Supermarktmanager Coop Vriezenveen: “Pannenkoeken bakken met je hart is onze medewerkers en de leerlingen van het St. Antonius op het lijf geschreven. Sommige leerlingen waren zelfs zo enthousiast dat ze in de voorjaarsvakantie weer wilden komen bakken. Samen met het verzorgingstehuis maken we er een groot pannenkoekenfeest van. Zo maken we ’t verschil voor de ouderen in de buurt van onze winkel!”

 

Over de Nationale Pannenkoekdag

 

Nationale Pannenkoekdag wordt elk jaar gevierd op een vrijdag in maart. Afgelopen jaar deed een recordaantal van 1250 basisscholen mee aan het landelijke evenement. In 2019 wordt de dag voor het 13e jaar op rij georganiseerd, dit keer met het thema: Pannenkoeken bakken met je hart; de stichting ‘Met je hart’ verbindt eenzame ouderen door ervoor te zorgen dat ze elkaar én anderen ontmoeten, het hele jaar door. Meer informatie: www.coop.nl/pannenkoekdag