Algemeen

Uitgelicht CAVWinkel

CAV Den Ham hoopt in 2020 het 100-jarig bestaan te vieren!

Winkelchef Evert Veurink zegt: “In 1968 werd er begonnen met een eigen winkel waar allerlei producten voor op de boerderij verkocht werden. In de loop van de jaren is het assortiment enorm uitgebreid. De focus ligt vandaag de dag op de productgroepen: Dier, Tuin en Agri aangevuld met een courant assortiment klusartikelen, kleding /schoeisel, hengelsport, ruitersport, speelgoed, zwembaden en trampolines. Dit vatten we samen met onze slogan: ‘CAVWinkel hart voor boer en buitenleven’.”

En Evert Veurink gaat verder: “Het merendeel van de winkelbezoekers is tegenwoordig particulier, maar het agrarische karakter van de winkel is nog steeds terug te vinden en dit vinden we ook belangrijk. Het zijn tenslotte de roots van deze winkel. In de vorige eeuw betrok de winkel haar spullen via franchiseketen Welkoop, maar vanaf 2001 is gekozen voor een onafhankelijke koers. Tegenwoordig wordt samengewerkt met andere winkels in Nederland en een groot deel van het assortiment wordt ingekocht via de inkoopcombinatie van ‘Uw Groene Vakwinkel’. Voordeel van deze inkoopcombinatie is de volledige vrijheid voor de plaatselijke winkel om het eigen assortiment samen te stellen, zodat we meer kunnen inspelen op de vraag! We zijn dus een zaak met een assortimentssamenstelling welke uniek is voor deze regio.”

In 2010 is een nieuw pand gebouwd op de plaats van de voormalige zuivelfabriek. Het totale winkelcomplex bestaat nu uit 1500 vierkante meter winkel, 1200 vierkante meter zakgoedhal en 300 vierkante meter magazijn. Hierdoor kunnen er veel meer artikelen op voorraad worden gehouden en is ook een veel betere presentatie van de artikelen mogelijk. Het is dan ook niet voor niets dat CAVWinkel in Den Ham veel [agrarische] klanten uit heel de regio heeft. En de klanten zijn positief over de winkel, omdat het winkelpersoneel te allen tijde de klant een tevreden gevoel wil geven. Een enthousiast team van medewerkers heet u dan ook van harte welkom bij CAVWinkel!

Ook online is CAVWinkel actief. In 2013 is gestart met een webshop waarop een deel van het assortiment wordt aangeboden. Via: www.cavwinkel.nl is men in staat om snel te leveren door heel Nederland. Zo snel dat in 97 procent van de gevallen men de bestelling de volgende dag al in huis heeft!