Algemeen

Hans Broekhuizen: “Samen staan we sterk”

Burgemeester Broekhuizen reageert op coronacijfers in Twenterand

TWENTERAND – Burgemeester Hans Broekhuizen heeft gereageerd op het feit dat de kans het grootst is om in Twenterand besmet te raken met corona in Twente. Half oktober waren die cijfers zelfs nog het kleinst, zo laat de burgemeester weten in een brief aan de inwoners van Twenterand.

“Het geeft maar aan hoe snel het kan gaan met deze cijfers en hoe onvoorspelbaar het coronavirus is. Dat baart mij zorgen. Sinds mijn aantreden als burgemeester van Twenterand zie ik om me heen hoe zwaar het voor veel mensen is. Tijdens de kennismakingsgesprekken hoor je natuurlijk graag hoe goed het gaat met mensen en bedrijven, maar in deze tijd krijg ik ook andere verhalen te horen. Dat sterkt mij in de overtuiging dat we met z’n allen ons best moeten blijven doen om het coronavirus eronder te krijgen”, zegt Hans Broekhuizen.

De burgemeester wil nogmaals beroep doen op de medemens. “Daarom roep ik u allemaal op, voor uw kinderen, voor uw ouders, voor uw collega’s, voor uw vrienden, voor mensen die in de zorg werken, voor de ondernemers en verenigingen in Twenterand en natuurlijk voor uzelf: Houd u strikt aan de maatregelen van de Rijksoverheid om het coronavirus eronder te krijgen. Beperk het contact met anderen en blijf thuis, tenzij het echt niet anders kan. Samen komen we hier doorheen. Samen staan we sterk!”