Algemeen

Bruna Vroomshoop 25 jaar!

VROOMSHOOP – Op zaterdag 6 april bestaat Bruna Vroomshoop 25 jaar! En dat is een feestje waard. Gerrit en Joke Brinkman van Bruna Vroomshoop zeggen hierover: “Op 4, 5 en 6 april vieren wij het jubileum van Bruna Vroomshoop met diverse aanbiedingen en activiteiten. Het is dus zeker de moeite waard om onze winkel aan het Julianaplein 70 in Vroomshoop tijdens deze dagen te bezoeken.”

Gerrit Brinkman zit zijn hele leven al in de boekhandel en kantoorartikelen branche. Zijn vrouw Joke was hiervoor kapster. In 1994 namen ze de winkel over van Rooseboom en dat ging direct erg goed. In 1998 ging het zelfs nog beter toen de post werd ingelijfd. Hierdoor groeide de toeloop van mensen naar de winkel van Gerrit en Joke Brinkman. Ook de locatie van de winkel aan het Julianaplein bleek [en blijkt nog steeds] een schot in de roos. Gerrit Brinkman zegt hierover: “Vooral de gratis parkeergelegenheid hier is een heel positief punt. Onder andere daardoor hebben we als Bruna Vroomshoop een regiofunctie kunnen ontwikkelen.” En Joke Brinkman vult aan: “Daarnaast zijn we postkantoor en ING-servicepunt en ook dat komt onze regiofunctie ten goede. We zien steeds meer mensen in de winkel die afkomstig zijn uit omliggende dorpen, waar deze voorzieningen verdwijnen.”

 

Gerrit Brinkman gaat dan ook iedere dag fluitend naar zijn werk. Hij zegt hierover: “Ik heb veel plezier in mijn werk, ook al is er door de jaren heen veel veranderd. Vooral door de komst van internet is de consument tegenwoordig heel anders georiënteerd dan 25 jaar geleden. Het is dus zaak om te blijven innoveren. We denken dat de combinatie tussen een fysieke winkel en het internet steeds belangrijker gaat worden en dat zal in de toekomst dan ook in de Bruna-formule terug te zien zijn.”

 

ING leeuw

 

In het kader van het 25 jarig jubileum is er op 4, 5 en 6 april van alles te beleven bij Bruna Vroomshoop. Zo kan men op zaterdag 6 april tussen 13.30 uur en 15.30 uur met de oranje ING leeuw op de foto. Er komt een fotograaf mee, dus kom langs en neem kinderen, ouders, opa en oma, of vriendjes mee en ga op de foto met de enige echte oranje ING leeuw! 

 

Veel te beleven

 

Naast de ING leeuw op zaterdag 6 april, zijn er tijdens de jubileumdagen op 4, 5 en 6 april nog meer activiteiten en aanbiedingen. Zo krijgen klanten 25 procent op Bruna merkartikelen. Verder is er een kassabonactie en zijn er cadeautjes voor de kinderen. Ook zal Karin Luttenberg op zaterdag 6 april twee keer een workshop handlettering verzorgen. Kosten bedragen 15 euro [inclusief materialen] en opgave is verplicht. De eerste workshop is al volgeboekt, maar voor de tweede [van 14.30 uur tot 15.30 uur] kan men zich nog opgeven via: info@brunavroomshoop.nl of in de winkel. Voor meer informatie kan men bellen met Bruna Vroomshoop: 0546 – 646285. “We hopen veel mensen te mogen begroeten tijdens onze jubileumdagen” besluiten Gerrit en Joke Brinkman.