Algemeen

Brouwer en Hesselink gaan de grens over

TWENTERAND - Op zaterdag 9 april zullen Bert Brouwer en Marcel Hesselink afreizen naar het Duitse Altenkirchen om daar mee te doen aan de Rallye Westerwald.

Half maart stonden ze aan de start van de Drenthe Historic Rally op en rondom het TT-circuit in Assen. De start van seizoen 2022 verliep voor het duo niet helemaal (helemaal niet) volgens plan. Op KP4 zorgde een ‘overstekende’ IBC (tank gevuld met water) voor behoorlijke voorschade aan de Opel Manta en ook voor een deukje in hun ego.

Intussen is de schade aan de auto weer hersteld en kunnen ze weer. In totaal zullen ze met vier bevriende teams met verschillende ‘historics’ aan de rally in Duitsland deelnemen. Hier zal ook de zoon van Marcel zijn debuut als navigator maken. Op het programma staan zes klassementsproeven (2x3). Qua kilometers wel iets korter dan de Nederlandse wedstrijden, maar niet minder uitdagend. Ze zullen gaan over smalle, bochtige weggetjes in een heuvelachtig gebied.

Met z’n allen gaan ze voor mooie resultaten. Neem ook eens een kijkje op: www.rallymax.eu voor foto’s en filmpjes of volg ze op social media.