Algemeen

Boek 650 jaar Vriezenveen uitgereikt; Vjennelacht onthuld

VRIEZENVEEN – Afgelopen dinsdag werd het boek over 650 jaar Vriezenveen uitgereikt en werd het Vjennelacht onthuld. De stichting Vriezenveen 650 jaar, bestaande uit Rik Pape, Henk Stegeman, Jan Koppelman, Dick Eshuis, Jacqueline Fikkert en Jan Bladder blikt terug door de bevolking van Vjenne kennis te laten maken met tal van herinneringen die zijn weergegeven in een boek.

Dit boek bevat alle aspecten, activiteiten door tekst en foto’s die de revue hebben gepasseerd gedurende de feestweek, er staan persoonlijke columns in van de bestuursleden van de Stichting. Alle activiteiten worden vooral in foto’s weergeven, zoals de Opening van de feestweek, de straatversiering, ’t Vjenne Theater, de grootste Reunie, de Soul Food Brunch, Vjenne lacht, de Oldtimer optocht, de optreden van lokale artiest en een knalfeest met Douwe Bob kortom alles komt weer aan bod.

De stichting heeft een greep gedaan uit de duizenden foto’s die in die week zijn gemaakt, ze hebben daarvoor via Social Media de hulp van de bevolking geroepen. Resultaat is een 250 pagina’s groot fotoboek geworden.

Het boek is te koop voor € 19,95 bij diverse verkooppunten. Houd de social media van Stichting Vriezenveen 650 jaar in de gaten voor de verkoop van een exemplaar.

Reacties

heel.blij mee Enno

fijne feestdagen en  een beter 2021