Algemeen

Bijzondere dienst in De Schoof

DAARLERVEEN - Zondag 20 oktober om 19.00 uur is er een dienst met een bijzonder karakter in De Schoof aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen. Het is een extra feestelijke dienst met mooie en bekende liederen.

 

Een ontmoetingsdienst waar Henk de Lange en Sandra Koenderink de muzikale begeleiden verzorgen en met- en voor de aanwezigen zingen. Deze dienst staat in het teken van een onderwerp uit de Alpha-cursus: ‘Hoe leidt God ons?’

 

Men zegt: “Op 31 oktober viert de wereld het heidense feest Halloween. In het Bijbelgedeelte dat we lezen roept een Macedonische man: “Kom over naar Macedonië en help ons!” Het evangelie gaat richting Europa. Wat doen wij ermee? Hoe leidt God ons? Allemaal boeiende vragen waar we samen over gaan nadenken. Diverse gemeenteleden werken weer aan deze dienst mee. Ook is er een expositie van creatieve Bijbelse dingen die een gemeentelid heeft gemaakt. Nog niet geweest? Misschien is deze ontmoetingsdienst ‘samen met je ouder(s) en/of vrienden’ een mooie gelegenheid! Er wordt gebruik gemaakt van de beamer, waarop alle teksten en liederen worden getoond. Na afloop is er koffie, thee en tijd voor ontmoeting. De kerk is open voor iedereen.”