Algemeen

Beer & Grill op herhaling in feestweek met meer foodtrucks, lokale brouwerijen en Formule 1 op grote schermen

VROOMSHOOP – Het programma van de feestweek in Vroomshoop bestaat onder meer uit Beer & Grill op zondag 4 september van 14.00 tot 22.00 uur in en rondom de feesttent. Tijdens de laatste feestweek in 2019 werd deze activiteit met groot succes voor het eerst georganiseerd. Voor deze tweede editie pakt de organisatie groter uit met meer foodtrucks, lokale brouwerijen met speciaalbieren, springkussens voor de kinderen en meerdere schermen waarop de Formule 1 race van Zandvoort te zien is. De toegang is gratis.

 

Er zijn op Beer & Grill in totaal zes foodtrucks: Pitmasters by Trefpunt Daarlerveen met een spies van buikspek, een broodje pulled chicken en een broodje Twentse beenham. Ook Sushi Vroomshoop is present, evenals de poffertjeskraam van Dirk Poffers en de ijscowagen van Bijkerk IJs. Verder is Slagerij Aalderink uit Vriezenveen aanwezig met spareribs met nacho’s, moinkballs met naturel chips en kipsaté met saus en kroepoek. Bovendien bereidt de organisatie van de feestweek zelf de Vroomshoop burger met allemaal verse, lokale producten.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van drie lokale bierbrouwerijen: Brouwerij Bak ’n Ros uit Den Ham, Brewery42 uit Vriezenveen en Strob – brouwerij Broekroelofs uit Bergentheim. In totaal kunnen bezoekers kiezen uit 18 verschillende speciaalbieren. Ook is het weer mogelijk om een speciaal bierglas te bestellen met de editie van Beer & Grill 2022 erin gegraveerd.

Voor kinderen zijn er dit jaar ook activiteiten te beleven, want er zijn meerdere springkussens. Verder kunnen bezoekers de Formule 1 race van Zandvoort volgen op grote schermen die zowel binnen in de feesttent als op het buitenterrein geplaatst worden. Na de Formule 1 race is er livemuziek van Rock Bottom.

De tweede editie van Beer & Grill is op zondag 4 september van 14.00 tot 20.00 uur.