Afbeelding

Maak iemand blij met een cupcake

Algemeen

TWENTERAND - Doe mee met de Cupcake Actie en ga op 28 september op bezoek bij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Het is niet voor iedereen even makkelijk om ergens op af te stappen. Ook heeft niet iedereen een grote kring familie of vrienden om zich heen. Maar eigenlijk heeft ieder mens wel behoefte aan echte aandacht en een luisterend oor. 

Persoonlijk contact is belangrijk. Echte aandacht en samen een kopje koffie drinken kan net dat verschil maken voor die ander. Met elkaar kunnen we bereiken dat mede-inwoners zich gezien en gehoord voelen, dat wil toch iedereen? Met de Cupcake Actie tijdens de Week van de Ontmoeting stimuleren Stichting Evenmens en Gewoon Bijzonder Twenterand mooie en waardevolle contacten tussen mensen. Waarschijnlijk ken jij ook wel iemand in jouw omgeving die een bezoekje fijn zou vinden. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Een mooie ontmoeting kan kleur geven aan de dag.

Samen een kopje thee of koffie drinken met een cupcake erbij. Dat is het idee van deze actie. Je haalt deze cupcakes op 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur gratis op bij de dagbesteding van Gewoon Bijzonder Twenterand aan de Grevinckhoffstraat 7 te Vriezenveen. 

Reserveer voor 21 september twee gratis cupcakes via: www.gebakjesactie.nl, telefonisch: 0548 – 638830 of whatsapp: 06 - 82279081. (max 2 cupcakes per vrijwilliger / bezoeker). Evenmens Twenterand en Gewoon Bijzonder Twenterand doen mee, jij ook?