Wethouder Aimée van der Ham opende Zowizo officieel.
Wethouder Aimée van der Ham opende Zowizo officieel. Foto: Stefan Schipper Fotografie

Zowizo officieel geopend

Algemeen

VRIEZENVEEN -  Op maandag 4 september opende wethouder Aimée van der Ham van de gemeente Twenterand officieel shop in shop en dagbesteding Zowizo aan het Westeinde 269 in Vriezenveen. De officiële opening van Zowizo van Gerard Zomer en Gerrinda Vos-Winter vond plaats in het bijzijn van familie, vrienden en andere genodigden. Vanaf dinsdag 5 september is de winkel door iedereen te bezoeken.

Veel variatie

Zowizo is een shop in shop / winkel waar je terechtkunt voor onder andere: woonaccessoires, cadeau-artikelen, kleding, schoenen, sieraden, baby- en kinderartikelen. Eigenlijk teveel om op te noemen. Het loont dan ook zeker de moeite om Zowizo eens met een bezoekje te vereren. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Dagbesteding 

Daarnaast zal er een ontwikkelingsgerichte / arbeidsmatige dagbesteding worden opgezet. Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen hier onder professionele begeleiding werken in de winkel met alle voorkomende werkzaamheden. “Een fijne werkplek, waar we samen gaan kijken naar je wensen en doelen en wat de mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren” zegt Gerrinda.

Nog plek

Ben je op zoek naar een gezellige dagbesteding en heb je hier een indicatie voor, neem contact met Zowizo op of kom langs in de winkel. Ook is er nog plek voor huurders die een plekje in een fysieke winkel zoeken. Voor meer informatie mail: zowizovriezenveen@gmail.com of bel: 06 - 57970361.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding