Afbeelding

Voorlichting drank en drugs basisscholen Twenterand

Algemeen

TWENTERAND - In samenwerking met de gemeente Twenterand & Reclame Totaal, bezoeken de instructeurs Wilco en Martin van First Aid Vroomshoop alle groepen 8 van de basisscholen in heel Twenterand.

Dit om het eerlijke verhaal over drank en drugs te vertellen, zonder het vingertje, maar wat als… Ook wordt er op elke bezochte basisschool een poster met de behandelde middelen achtergelaten, waar men na het scannen van de qr-code alle informatie nog eens kan lezen op de site van Firstaiddd [ja inderdaad met 3 x d] waarbij de laatste 2 d’s staan voor drank en drugs.

Vertrouwenspersoon

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de mogelijkheid om in de klas geplaatste brievenbus, die alleen door First Aid geopend kan worden, vragen, hulpvragen enzovoorts te doen, en dit zonder dat informatie met school, ouders en instanties, behalve op verzoek van de [hulp]vragensteller gedeeld wordt. Inmiddels zijn de basisscholen De Blokstoeke, Fontein locatie Oranjestraat en Fontein Hoofdweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk bezocht. En nu is Vroomshoop aan de beurt, waar inmiddels CBS Nieuwoord als eerste bezocht is.

Afbeelding